Contact & FAQ

Contact:

Voor vragen over de status van je registratie of de verzending van je cadeau kun je contact met ons opnemen via samsungpromotions@mconomy.nl OF door te reageren op een van de mails die je van ons (via eerder genoemde email adres) hebt ontvangen.

Wij proberen binnen 2 werkdagen te reageren op je bericht. Vermeld in je bericht (indien mogelijk) het registratienummer, deze kun je terugvinden in het onderwerp van de bevestigingsmail van je registratie.

Vragen over je registratie of de verzending van je cadeau gericht aan de Odido of Samsung klantenservice kunnen door hen helaas niet in behandeling worden genomen.


FAQ:

Wanneer wordt mijn cadeau verzonden?

We versturen het cadeau binnen 6 weken na goedkeuring van je registratie. Op de dag dat het product naar je wordt verstuurd ontvang je per mail een track & trace code.


Ik heb geen mail met bevestiging van mijn registratie ontvangen, wat nu?

Het kan zijn dat de mail met de bevestiging van je registratie in je SPAM / ongewenste emails folder terecht is gekomen. Mocht je de mail daar ook niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op via samsungpromotions@mconomy.nl en vermeld in de mail je postcode + huisnummer en de promotie waarvoor je geregistreerd hebt.


Ik heb na 2 werkdagen nog geen reactie ontvangen of mijn registratie is goedgekeurd, wat nu?

Indien je na 2 werkdagen nog geen reactie hebt ontvangen of je registratie is goed- of afgekeurd, controleer dan eerst je SPAM / ongewenste emails folder. Mocht je de mail daar ook niet kunnen vinden, reageer dan op de bevestiging van je registratie mail of neem contact met ons op via samsungpromotions@mconomy.nl en vermeld in de mail je postcode + huisnummer en de promotie waarvoor je geregistreerd hebt.


De levering van mijn cadeau is mislukt en het product is retour gegaan naar de afzender, wat nu?

Is de afleverpoging van je cadeau mislukt? En is het product retour gegaan naar de afzender? Stel dan je vraag door te reageren op de bevestiging van je registratie mail of neem contact met ons op via samsungpromotions@mconomy.nl en vermeld in de mail je postcode + huisnummer en de promotie waarvoor je geregistreerd hebt.